Het Nieuwe Café – uitgeroepen tot beste Museumcafé van Nederland – wordt sinds mei 2016 gerund door Christian Igesz en zijn team. Naast een nieuw team is er ook een nieuwe mediterraanse kaart. Er wordt goede koffie met taart geserveerd, heerlijke lunches en een stevige borrel. Er zijn ook opties om met (grote) groepen langs te komen. En: Het Nieuwe Café heeft nog altijd het beste terras van Rotterdam!

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag  van 10.00 tot 17.30
(Bij avondprogrammering Tuesday- en Thursday Night open van 10.00 tot 23.00)
Zon- en feestdagen van 11.00 tot 17.30

Gesloten op maandagen, Nieuwjaarsdag, Koningsdag en 1e Kerstdag
Open op 2e Paasdag, 2e Pinksterdag en 2e Kerstdag
Op 24 december en 31 december open tot 16.00

Voor informatie en reserveringen kunt u mailen naar cafe@hetnieuweinstituut.nl

Kerst en nieuwjaar vieren in Het Nieuwe Instituut

In de maanden december en januari biedt Het Nieuwe Instituut verschillende diner- en borrelarrangementen aan voor particulieren en bedrijven.

U kunt kiezen voor een diner of borrel in de indrukwekkende grote zaal van Het Nieuwe Instituut, de atelieromgeving van The New Haberdashery of de hoge en lichte ruimte van Het Nieuwe Café. Een zorgvuldige ontvangst en verrassende gerechten van Z&M delicatessen zorgen voor een onvergetelijk samenzijn. Bij de totstandkoming van de verschillende driegangenmenu's vormt de elegantie van de Franse keuken steeds het uitgangspunt. Ook bijzondere borrelhapjes behoren tot de mogelijkheid.

De arrangementen kunnen eventueel uitgebreid worden met een rondleiding door de tentoonstellingen of het archief. We ontvangen u en uw gasten met een gratis welkomstdrankje.

Meer informatie: verhuur@hetnieuweinstituut.nl