De beschikbare zalen hebben allen een geheel eigen karakter en zijn verschillend in grootte en uitstraling. Uitbreiding van bijeenkomsten met een rondleiding door een tentoonstelling of de museumwoning Huis Sonneveld behoort tot de mogelijkheden. Ook kunnen er (creatieve) workshops of activiteiten voor kinderen worden georganiseerd.

Voor algemene informatie over zaalverhuur en boekingen kunt u contact opnemen met het servicecentrum 010 – 44 01 200 of verhuur@hetnieuweinstituut.nl. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen voor uw vergadering, congres of evenement via de Offerte-aanvraag Verhuur

Cateraars Het Nieuwe Café

Het Nieuwe Café verzorgt lunches en diners voor zowel kleine als grote gezelschappen en werkt met een tweetal prefered cateraars. Er wordt altijd op maat gewerkt, passend bij de wensen van u en uw gezelschap.

Z&M

Z&M combineert de elegantie van de Franse keuken met al het mooie van de 170 culturen die Rotterdam te bieden heeft. Ofwel ‘de grote stadskeuken’, zoals Rob Baris en Emmy Walburg dat zelf noemen. Baris en Walburg zijn al meer dan twintig jaar een begrip in de stad. Begonnen in de natuurvoeding, volgden meerdere succesvolle restaurants. Bij Z&M werken zij naar het seizoen, met wat leveranciers te bieden hebben en wat er zoal in het wild groeit.

Westerkaatje

Westerkaatje kookt al ruim twintig jaar iedere dag voor jou alleen, voor 50 of 5000 gasten. Voor bedrijven, thuis of op locatie. Een symposium, een viergangendiner op een dak, een glazen kas met feestelijk gedekte tafels of een buiten feest met mezze en bubbels. Niets is te veel, te groot, te ingewikkeld of te gek. Westerkaatje kookt en regelt alles, van bijzonder servies tot complete keuken, van techniek tot tent op locatie. Westerkaatje houdt van mooie styling en origineel eten.