Colofon website

Grafisch ontwerp
Maureen Mooren


Interactie ontwerp
Moniker


Technische realisatie
Hoppinger


Redactie
webredactie@hetnieuweinstituut.nl

Disclaimer

Het Nieuwe Instituut heeft ernaar gestreefd auteursrechten volgens de wettelijke bepalingen te regelen. Zij die menen nog zekere rechten te kunnen doen gelden, kunnen zich wenden tot Het Nieuwe Instituut. De auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten op de teksten, illustraties en ander beschermd materiaal op deze website berusten bij Het Nieuwe Instituut respectievelijk de rechthebbenden van dat materiaal.


Hoewel de website met de grootste zorgvuldigheid is gemaakt, zullen er ongetwijfeld foutjes, verbeterpunten en omissies in zitten. De website wordt in de komende periode verder ontwikkeld. Reacties ontvangen wij graag op webredactie@hetnieuweinstituut.nl


Voor eventuele overname van informatie of herpublicatie kan contact opgenomen worden met webredactie@hetnieuweinstituut.nl

Bedrijfsgegevens

Het Nieuwe Instituut

 

Museumpark 25
3015CB Rotterdam

 

Postbus 237
3000AE Rotterdam

 

Telefoon: +31(0)10-4401200
email: info@hetnieuweinstituut.nl

 

Kamer van Koophandel Rotterdam: 54584353

 

BTW nummer: NL851360683B01

Privacy

Wanneer u online toegangskaarten of fotomateriaal wilt aanschaffen of een offerte wilt aanvragen, vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst te kunnen leveren, denk daarbij aan het toesturen van de kaarten op uw e-mailadres en het opmaken van een factuur. De gegevens worden opgeslagen op (beveiligde) servers en niet verstrekt aan derden.

 

Daarnaast maken wij gebruik van software voor analyse van webverkeer (Google Analytics). Google Analytics maakt gebruik van "cookies" (tekstbestandjes die op uw computer geplaatst worden). Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, rapporten over de website–activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website–activiteit. Door gebruik te maken van deze website geeft u Google toestemming deze informatie aan derden te verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google noch Het Nieuwe Instituut zal uw IP–adres combineren met andere gegevens waarover Google of Het Nieuwe Instituut beschikt. Desgewenst kunt u cookies weigeren in uw browserinstellingen.

 

Wij zullen voldoen aan alle toepasselijke wetgeving inzake gegevensbescherming en regelgeving en wij zullen samenwerken met de betreffende autoriteiten.