Het IFFR organiseert House Party in Maximum Overdrive, een filmmarathon met aansluitend live-muziek. Bekijk de filmmarathon van The Eyeslicer in de pop-in expo en neem deel aan het aansluitende feest met hip hop battles, DJ's en karaoke in samenwerking met het HipHopHuis.

datum
01/02/2018
tijd
20:00 – 23:45
 
verder deze avond

Pop-in expo: The Eyeslicer

18:00 - 19:30 Thursday Bite

19:30 - 21:00 Thursday Night Live! Deconstructing Ministerie van Sociale Zaken en Robin Hood Gardens

Museum open tot 21:00

locatie

Het Nieuwe Instituut
Museumpark 25
3015 CB Rotterdam

toegang

Tickets voor de filmvertoning via IFFR
After party gratis toegankelijk

Internationaal Filmfestival Rotterdam

Het Internationaal Filmfestival Rotterdam staat voor de kracht en impact van onafhankelijke film en filmmakers. Het IFFR stimuleert, coacht, financiert, distribueert en ondersteunt filmmakers via het Hubert Bals Fonds (HBF), de jaarlijkse co-productiemarkt CineMart en tal van trainingen voor filmmakers via het RotterdamLab. Door een jaarlijks festival te organiseren met verschillende evenementen creëert het IFFR een podium voor de makers om hun werk aan een breed en gevarieerd publiek te tonen. Met een spraakmakende en uitdagende programmering stellen ze maatschappelijke spanningsvelden aan de kaak.

Thursday Night Live!

Thursday Night Live! staat voor verdieping, uitwisseling en ontmoeting – een avond om over na te praten en verder te denken. Vanaf 18.00 uur is het mogelijk om in Het Nieuwe Café een Thursday Bite te nuttigen. Dinervouchers à € 7,50  zijn tot een dag tevoren te krijgen via de Tickets-link op deze pagina of aan de bar op de avond zelf.