Musea, presentatie-instellingen en de rest van de culturele sector moeten zo snel mogelijk open. Op woensdag 19 januari 2022 is Het Nieuwe Instituut voor één dag een sportlocatie. In het kader van de landelijke actie Museum Gym bieden twee omleiders van het instituut het publiek een mentale booster. Docent, dj en oud-fitnessinstructeur Nathalie Cijntje en kunstenaar en kunstdocent Joëlle Hoogendoorn geven woensdagmiddag sportlessen in wat die dag ‘Gymzaal 1’ heet. Trakteer jezelf op deze work-out voor lijf en geest!

Het ontwerp van het sociale

De sportlessen in onze museumgym vinden plaats tegen de achtergrond van Het ontwerp van het sociale. In de tentoonstelling zie je voorbeelden van de rol die ontwerp en ontwerpers hebben gespeeld in de verbeelding van een andere, betere wereld.

“Telkens is de vraag: hoe heeft ontwerp bijgedragen aan nieuwe wereldbeelden, nieuwe vormen van wonen, werken en communiceren, en aan een samenleving waarin wij allemaal de middelen hebben om ons eigen idee over het sociale vorm te geven?”

Lees meer over Het ontwerp van het sociale.

datum
19/01/2022
19/01/2022
tijd
14:00
15:00
taal
Nederlands
 
locatie

Het Nieuwe Instituut
Museumpark 25
3015 CB Rotterdam

toegang

Gratis
Deelname is gratis. Het aantal plekken is beperkt. Het coronatoegangsbewijs geldt.