Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Op woensdag 2 mei 2018 organiseert Het Nieuwe Instituut de allereerste editie van haar FamilieFest: Duik in de tuin. Tijdens dit feestelijke tuinfestival zijn families VIP. Ze kunnen van 11:00 tot 17:00 uur genieten van een bomvol programma met groene workshops en kruidige ontmoetingen.

Naast de familie-expeditie voor ontdekkingsreizigers, onderdeel van de tentoonstelling Dissident Gardens, is er tijdens het FamilieFest van alles te doen. Kunstenaar Maarten Bel neemt families mee op ruimtereis van Mars naar planeet Aarde, bezoekers plukken onkruid met De Onkruidenier om hun eigen limonade en gözleme (Turkse pannenkoeken) te maken, het Rotterdamse Amenti Collective danst als de natuur en kunstenaar Samantha Thole ontwerpt met bezoekers de snelste bootjes in de vijver. Geniet de hele dag van de heerlijke drankjes van de limonadebar en droom weg in een rustig hoekje. Duik in de tuin met dit gezellige familiefestival en laat je verrassen! 

Tickets zijn €2,- inclusief je zelfgemaakte limonade en gözleme en alle activiteiten. Kijk voor meer informatie over het programma en voor tickets op educatie.hetnieuweinstituut.nl

Het Nieuwe Instituut is dé plek voor architectuur, design en digitale cultuur. Kinderen ontdekken er dat alles om hen heen ontworpen is en dat zij de ontwerpers van de toekomst zijn. Er is elke schoolvakantie een FamilieFest, met uitzondering van de zomervakantie. 

___

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:

Voor meer informatie kijk op educatie.hetnieuweinstituut.nl of neem contact op met Marjolein Roozen (marketingcommunicatie voor educatie) via m.roozen@hetnieuweinstituut.nl of 010 4401337.