Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Vier de kerstvakantie op zaterdag 28 december met de hele familie tijdens FamilieFest! Op deze feestelijke dag hebben families het voor het zeggen in Het Nieuwe Instituut. Dit keer staat het festival in het teken van de hoodie.

In de tentoonstelling The Hoodie onderzoek je samen de trui met capuchon. Het lijkt misschien een stimpel stuk stof, maar een hoodie kan veel betekenissen hebben voor jou en de mensen om je heen. Bereid je voor op een dag met de officiële opening van de nieuwe maakplek Make a Move, workshops van onder andere Aynouk Tan, speedtours door de tentoonstelling met Joëlle en Fabian en winterse poffertjes.

Het Nieuwe Instituut organiseert elke schoolvakantie, met uitzondering van de zomervakantie, een FamilieFest. Tijdens dit festival zijn families VIP en kunnen zij de hele dag workshops en activiteiten volgen. Elk FamilieFest heeft een ander thema, maar ontwerpen en maken staan altijd centraal.

Praktische informatie

Wat: FamilieFest: The Hoodie
Waar: Het Nieuwe Instituut, Musempark 25
Wanneer: zaterdag 28 december, 11:00 - 17:00
Voor: Families (extra leuk met kinderen van 4 t/m 12 jaar)
Kosten: € 2,- per  persoon.

Noot voor de redactie: 

Neem voor meer informatie, rapportages, interviews of aanvullend beeldmateriaal contact op met Marjolein Roozen (communicatie voor educatie) via m.roozen@hetnieuweinstituut.nl of 06 83481562.