Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

In de herfstvakantie zijn families VIP tijdens FamilieFest! Op woensdag 23 oktober presenteert Het Nieuwe Instituut een knotsgek programma vol workshops van kunstenaars en ontwerpers. Dit keer gaan families de strijd aan met het computervirus.

Kom in de herfstvakantie met de hele familie naar Het Nieuwe Instituut en ga de strijd aan met het computervirus. In de doorlopende workshops gaan jullie op ontdekkingstocht: volg een spannende speedtour door de tentoonstelling Malware, maak kleurrijke viruscreaties met make-up artist Souad Laaziz, creëer electrobeats met Kay Slice, bedenk dramatische computervirus-sterfscènes met danser Bas van der Kruk en nog veel meer!

Het Nieuwe Instituut organiseert elke schoolvakantie, met uitzondering van de zomervakantie, een FamilieFest. Tijdens dit festival zijn families VIP en kunnen zij de hele dag workshops en activiteiten volgen. Elk FamilieFest heeft een ander thema, maar ontwerpen en maken staan altijd centraal.

Praktische informatie

Wat: FamilieFest: VirusVechters
Waar: Het Nieuwe Instituut, Museumpark 25
Wanneer: Wo 23 oktober, 11:00 – 17:00
Voor: Families (extra leuk met kinderen van 4 t/m 12 jaar)
Kosten: € 2,- per persoon.
FamilieFest: VirusVechters wordt mede mogelijk gemaakt door Kaspersky.

Noot voor de redactie

Neem voor meer informatie, rapportages, interviews of aanvullend beeldmateriaal contact op met Marjolein Roozen (communicatie voor educatie) via m.roozen@hetnieuweinstituut.nl of 06 83481562.