Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Op woensdag 2 januari organiseert Het Nieuwe Instituut FamilieFest: Team Toekomst. Families zijn VIP tijdens dit vrolijke festival dat in de kerstvakantie helemaal draait om ontwerpen voor de toekomst. Het festival is extra leuk voor families met kinderen van 4 t/m 12 jaar en kost € 2,- entree per persoon. Met workshops van Hip voor Nop (bekend van ZAPP), Karel Millenaar, Villa Zebra en meer!

Families komen in actie voor de toekomst tijdens het FamilieFest van Het Nieuwe Instituut. Sanne en Shivra van het ZAPP-programma Hip voor Nop komen langs om oude kleding te pimpen voor het nieuwe jaar. Met kunstenaar Hillegon Brunt van Villa Zebra onderzoeken families hoe de mens er in de toekomst uit zou kunnen zien en game designer Karel Millenaar bouwt een Giga Ganzefort waarin hele toekomstwerelden bezocht en bedacht worden. Visueel Geweld helpt families animaties te maken met hún wens voor de toekomst en Michelle Kootkar maakt tijdmachines en stuurt gezichten jaren vooruit in Koppie Kopie. Bovendien worden er heerlijke kopjes soep geserveerd bij de Plastic Soep Bar om even op te warmen. 

Het Nieuwe Instituut organiseert elke schoolvakantie, met uitzondering van de zomervakantie, een FamilieFest. Tijdens dit festival zijn families VIP en kunnen zij de hele dag workshops en activiteiten volgen. Elk FamilieFest heeft een ander thema, maar ontwerpen staat altijd centraal.

Belangrijke informatie

Wat: FamilieFest: Team Toekomst 
Waar: Het Nieuwe Instituut, Museumpark 25 
Wanneer: Wo 2 jan, 11:00-17:00 
Voor: Families (extra leuk met kinderen van 4 t/m 12 jaar) 
Kosten: € 2,- per persoon 
Meer info & tickets: https://educatie.hetnieuweinstituut.nl/workshops/familiefest-team-toekomst

Noot voor de redactie: 

Neem voor meer informatie, rapportages, interviews of aanvullend beeldmateriaal contact op met Marjolein Roozen (communicatie voor educatie) via m.roozen@hetnieuweinstituut.nl of 06 83481562.