Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Scroll en ontdek Adres en route

Bezoekadres

Het Nieuwe Instituut
Museumpark 25
3015 CB Rotterdam

Bereikbaarheid

Het Nieuwe Instituut bevindt zich in het centrum van Rotterdam, op circa 15 minuten lopen van station Rotterdam CS. Het museum maakt deel uit van het Museumpark en bevindt zich schuin tegenover Museum Boijmans Van Beuningen. Met het openbaar vervoer is Het Nieuwe Instituut te bereiken met de metro (halte Eendrachtsplein), tram 7 (halte Eendrachtsplein of halte Museumpark), tram 4 (halte Eendrachtsplein), bus 44 (halte Wytemaweg) en bus 32 (halte Breitnerstraat).

Bij Het Nieuwe Instituut is beperkt ruimte voor betaald parkeren. Tegenover het gebouw bevindt zich Parkeergarage Museumpark. Een aantal uur parkeren kan heel voordelig via speciale parkeerkaarten van de Gemeente Rotterdam. Bestel deze kaarten via Parkeren in Rotterdam.

Telefoon en email

tel. +31(0)10-4401200
(van 09.00 tot 17.00 uur)
e-mail: info@hetnieuweinstituut.nl

Faciliteiten mindervaliden

Het Nieuwe Instituut heeft een parkeerplek voor mindervaliden. Bel aan bij de slagboom tegenover Huis Sonneveld aan de Jongkindstraat en rij door tot aan het einde van de parkeerruimte - daar wordt u opgewacht door een medewerker van Ontvangst. Het Nieuwe Instituut beschikt tevens over een rolstoel voor mindervalide bezoekers. Museumwoning Huis Sonneveld is beperkt toegankelijk voor mindervaliden, en niet toegankelijk met kinderwagens en rolstoelen.

Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.