Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Scroll en ontdek Adres en route

Bezoekadres

Het Nieuwe Instituut
Museumpark 25
3015 CB Rotterdam

Voorzorgsmaatregelen Corona-virus

Voor Het Nieuwe Instituut staat gezondheid en veiligheid van publiek en medewerkers boven alles. Ten gevolge van de recente ontwikkelingen van COVID-19, de daarmee samenhangende beperkingen voor reizen naar de Verenigde Staten en de organisatie van publieksevenementen in musea, heeft het instituut besloten het gebouw en Huis Sonneveld te sluiten. De sluiting geldt tot 1 juni.

Het instituut zet het activiteitenprogramma zoveel mogelijk in digitale vorm voort. Meer informatie daarover is binnenkort te vinden www.hetnieuweinstituut.nl/live.

Het Nieuwe Instituut volgt de ontwikkelingen op de voet en zal zodra dat mogelijk is, zijn deuren weer openen.

 

Telefoon en email

tel. +31(0)10-4401200
(van 09.00 tot 17.00 uur)
e-mail: info@hetnieuweinstituut.nl

Let op: tot 1 juni is Het Nieuwe Instituut telefonisch alleen bereikbaar van ma t/m vr tussen 10.00 en 15.00 uur.

Bereikbaarheid

Het Nieuwe Instituut bevindt zich in het centrum van Rotterdam, op circa 15 minuten lopen van station Rotterdam CS. Het museum maakt deel uit van het Museumpark en bevindt zich schuin tegenover Museum Boijmans Van Beuningen. Met het openbaar vervoer is Het Nieuwe Instituut te bereiken met de metro (halte Eendrachtsplein), tram 7 (halte Eendrachtsplein of halte Museumpark), tram 4 (halte Eendrachtsplein), bus 44 (halte Wytemaweg) en bus 32 (halte Breitnerstraat).

Bij Het Nieuwe Instituut is beperkt ruimte voor betaald parkeren. Tegenover het gebouw bevindt zich Parkeergarage Museumpark. Een aantal uur parkeren kan heel voordelig via speciale parkeerkaarten van de Gemeente Rotterdam. Bestel deze kaarten via Parkeren in Rotterdam.

Toegankelijkheid

Het Nieuwe Instituut vindt het belangrijk om toegankelijk te zijn en een ruimte te zijn waar iedereen zich welkom voelt. Het instituut biedt hiervoor verschillende voorzieningen. 

Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.