Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Scroll en ontdek Adres en route

Een prettig en veilig bezoek aan Het Nieuwe Instituut

Welkom bij Het Nieuwe Instituut. Als alle aanwezigen zich  inspannen  voor een  veilige en comfortabele  ruimte, dan creëren wij een gedeelde ruimte  waar  eenieder zich vrij voelt uiting te geven aan de eigen ervaring en expressie. We moedigen bezoekers aan om sociaal met elkaar om te gaan, met nieuwsgierigheid en creativiteit  als uitgangspunt.

Bezoekadres

Het Nieuwe Instituut
Museumpark 25
3015 CB Rotterdam

Nieuwsbrief

Als abonnee op de tweewekelijkse nieuwsbrief wordt u als eerste uitgenodigd voor speciale activiteiten en blijft u op de hoogte van de verhalen, onderzoeken en activiteiten van Het Nieuwe Instituut.

Telefoon en email

tel. +31(0)10-4401200 (van 10.00 tot 17.00 uur)
e-mail: info@hetnieuweinstituut.nl

Tickets

Koop een kaartje aan de kassa of vooraf online. 

Bereikbaarheid

Het Nieuwe Instituut bevindt zich in het centrum van Rotterdam, op circa 15 minuten lopen van station Rotterdam CS. Het museum maakt deel uit van het Museumpark en bevindt zich schuin tegenover Museum Boijmans Van Beuningen. Met het openbaar vervoer is Het Nieuwe Instituut te bereiken met de metro (halte Eendrachtsplein), tram 7 (halte Eendrachtsplein of halte Museumpark), tram 4 (halte Eendrachtsplein), bus 44 (halte Wytemaweg) en bus 32 (halte Breitnerstraat).

Bij Het Nieuwe Instituut is beperkt ruimte voor betaald parkeren. Tegenover het gebouw bevindt zich Parkeergarage Museumpark. Een aantal uur parkeren kan heel voordelig via speciale parkeerkaarten van de Gemeente Rotterdam. Bestel deze kaarten via Parkeren in Rotterdam.

Toegankelijkheid

Het Nieuwe Instituut vindt het belangrijk om toegankelijk te zijn en een ruimte te zijn waar iedereen zich welkom voelt. Het instituut biedt hiervoor verschillende voorzieningen.