De korte film van Giovanni, Touch'M, wordt tijdens het evenement vertoond. Touch'M laat zien hoe prachtig fysieke connectie kan zijn en tegelijkertijd is het een verbeelding van Giovanni’s persoonlijke ervaring met mannelijke aanraking. De film is gemaakt om opvattingen die mensen hebben over wat het betekent om intiem te zijn als man, ter discussie te stellen. Giovanni vertelt: “deze korte film dient als een symbolische weergave van hoe niet-seksuele aanraking helend kan zijn voor aspecten van toxic masculinity (giftige mannelijkheid), iets dat verborgen maar wijdverspreid is in onze Westerse samenleving". 

Meer informatie over het programma volgt binnenkort.

 

Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

datum
05/11/2021
tijd
19:00 – 21:00
taal
Engels
 
locatie

Het Nieuwe Instituut
Museumpark 25
3015 CB Rotterdam

toegang

Meer informatie volgt binnenkort

Giovanni Maisto Ferreira is kunstenaar. In zijn werk worden verschillende soorten media geexploreert om een persoonlijke waarneming van onze hedendaagse maatschappij en al diens disfunctionaliteit te tonen. OTION is een all-round artiest, maker en muzikant gebaseerd in Amsterdam. In zijn werk mengt hij dans, live muziek, zang en spoken word, met een sterke nadruk op storytelling. Giovanni en OTION hebben in het verleden voor de tentoonstelling G/D Thyself: Spirit Strategies for Raising Free Black Children in Het Nieuwe Instituut hun werk G's Us opgetreden. 

De evenementenreeks Touch'M is een samenwerking tussen Giovanni Maisto Ferreira, OTION, Kunstinstituut Melly en Het Nieuwe Instituut.