Het Nieuwe Instituut zoekt ter ondersteuning van de afdeling Marketing, Communicatie en Commercie per direct enthousiaste en leergierige stagiair(e)s met hands-on mentaliteit.

Wie zoeken wij?

  • HBO / WO opleiding, bij voorkeur in cultuur, communicatie, media of journalistiek
  • Culturele interesse, bij voorkeur voor architectuur, design en digitale cultuur
  • Flexibel, zelfstandig en klantgericht
  • Affiniteit met sociale media, met name Facebook, Twitter en Instagram
  • Uitstekende beheersing van het Nederlands en goede beheersing van het Engels (wegens diverse redactiewerkzaamheden)
  • Kennis en ervaring met verschillende ontwerpprogramma's zoals videobewerkingsoftware en Google Analytics is een pré

Wat bieden wij?

Een inspirerende omgeving om werkervaring op te doen, kennis te maken met het Nieuwe Werken en je netwerk te vergroten. Je leert tijdens je stage over de (online) communicatie, PR en marketing van projecten en over het werken in een landelijke culturele instelling. Vergoeding voor de stage bedraagt  € 250 bruto per maand bij 5 dagen incl. reiskostenvergoeding woon-werkverkeer. Minimale periode van de stage is 3 tot 6 maanden, minimaal 3 dagen per week.

Het Nieuwe Instituut

Het Nieuwe Instituut is er voor professioneel ontwerpend Nederland en voor publiek dat in architectuur, design en digitale cultuur geïnteresseerd is. Het instituut beheert en ontsluit cultureel erfgoed, waaronder het rijksarchief voor architectuur, stimuleert onderzoek, programmeert tentoonstellingen en lezingen- en debattenprogramma’s in binnen- en buitenland.

De afdeling Marketing, Communicatie en Commercie (MCC)

De afdeling MCC richt zich op het zodanig positioneren van, communiceren over en in de markt zetten van alle activiteiten van de organisatie, dat zowel vakpubliek als bredere publieksgroepen zo optimaal mogelijk bereikt worden, geïnspireerd raken en deelnemen aan de projecten van Het Nieuwe Instituut.

Meer weten

Voor eventuele vragen over bovenstaande stageplaats kun je contact opnemen met Jessica Dohmen-Verboom, projectmedewerker Marketing en Communicatie, 010-401 200 of j.verboom@hetnieuweinstituut.nl

Reageren

Ben jij diegene die wij zoeken? Stuur dan je motivatie en CV naar hr@hetnieuweinstituut.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld